Това са просто едни прекрасни, невероятни и елементарни за приготвяне бонбони. Слагате всичко в един блендер и оставяте той да ги направи, а пък вашата задача после е да ги хапвате.
Може би от изваждането на продуктите от шкафа до изяждането на първия бонбон минават не повече от 10-15 минути. Е това ако не е супер просто не знам какво е... а ако случайно не сте прочели заглавието... в бонбоните няма захар!!!, на мен това ми се струва голям плюс.
Продукти:
- 25-30 фурми
- 2-3 с.л. какао на прах
- 4-5 с.л. фъстъчено масло
- 1 шепа микс сурови ядки и стафиди
- 2 с.л. сироп от агаве
- 50-60г шоколад 100% какао
- кокосови стърготини за овалване
Приготвяне:
- Сложете в блендер всички съставки с изключение на шоколада и кокосовите стърготини, като не забравяте да махнете костилките на фурмите.
- Блендирайте докато не получите лъскаво и гъсто черно "тесто".
- Натрошете шоколада на малки парченца, добавете го към сместа и блендирайте за няколко секунди, така че да се разпределят равномерно парченцата.
- От получената смес оформете топченца с желаната големина, след което оваляйте всяко топче в кокосовите стърготини.
Ако имате въпроси не се колебайте да ми пишете отдолу в коментарите, или ме намерете в
INSTAGRAM и
FACEBOOK
Бонбончетата са готови и може да ги хапвате веднага, аз лично ги предпочитам след като са постояли 1-2 часа в хладилника.
Да ви е сладко! (:

------------------------------------------------------------------
These are just some wonderful, amazing and very simple to make truffles. Put
everything in a blender and let it do the work. Your job will is to just eat them.
Perhaps from start until
you eat the first
truffle takes no more
than just 10-15
minutes. Well, if this isn’t
cool I just do not know what is ... and
if you accidentally have not read the title ... there is no sugar in the candy
!!!, it seems to me a big plus.
Ingredients:
- 25-30 dates
- 2-3 tablespoons cocoa powder
- 4-5 tablespoons peanut butter
- 1 handful of raw nuts and raisins
- 2 tablespoons agave syrup
- 50-60g chocolate - 100% cocoa
- coconut shavings for rolling
Method:
- Put all of the ingredients except chocolate and coconut in to a blender, remember to remove the stones of the dates.
- Blend until you get a shiny and thick black "dough."
- Brеак the chocolate into small pieces, add to the mixture and blend for a few seconds so that the pieces are evenly distributed.
- From the resulting mixture, form balls the desired size, and then roll each ball into the coconut shavings.
The truffles are ready and you can eat them right away, I personally prefer them after they have been chilled for about 1-2 hours in the refrigerator.
Enjoy! (:
Коментари
Публикуване на коментар