tag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post5866911526830800854..comments2023-03-03T11:17:01.974+02:00Comments on Lipodve: Здравословен кекс с оризово брашно | Good for you rice flour cakeLipodvehttp://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-23509506538543492342019-06-30T21:48:22.692+03:002019-06-30T21:48:22.692+03:00Много се радвам ! Пожелавам ви приятно и леко лято...Много се радвам ! Пожелавам ви приятно и леко лято тогава! <br />:)))Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-90705775625959784372019-06-30T11:52:13.869+03:002019-06-30T11:52:13.869+03:00Направих го още веднъж и се получи идеално, изглеж...Направих го още веднъж и се получи идеално, изглежда като на снимката и е много лекичък. Страшно ни харесва за лятото! Десиhttps://www.blogger.com/profile/11204256186759234511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-85929437955145940902019-06-28T00:13:52.936+03:002019-06-28T00:13:52.936+03:00Според мен точно това е причината, защото не са се...Според мен точно това е причината, защото не са се смесили добре белтъците, а пък оризовото брашно е някак си по-тежко и затова се е утаило на дъното по този начин. Това няма значение разбира се, щом е станало добре на вкус, другия път ще го смесиш по-добре и ще стане супер и на външен вид. Съгласна съм за малините, аз ги обичам с всичко което има шоколад или какао!<br />Благодаря за коментара, Деси, приятен уикенд и да пишеш как е станало с пълнозърнестото брашно. :)Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-59542059266435255012019-06-23T19:10:24.260+03:002019-06-23T19:10:24.260+03:00Пробвах да го направя и на вкус се получи страхотн...Пробвах да го направя и на вкус се получи страхотно и много въздушно, но най-отдолу се утаи един слой като блат. Сякаш по тежките съставки се смъкнаха на дъното, а нагоре бухна като гъба. Защо се получи така? Това, за което не се постарах съвсем е да смеся до хомогенност белтъчната смес с другата, останаха по едри частици от белтъците. Възможно ли е това да е причината? Не мога да кача снимка за да покажа. Благодаря за рецептата, скоро ще пробвам и с пълнозърнесто оризово брашно. Много си пасва с малини този кекс :)Десиhttps://www.blogger.com/profile/11204256186759234511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-23729387580757969992017-12-18T23:29:01.413+02:002017-12-18T23:29:01.413+02:00Привет, мисля че ако добавите малко крема сирене и...Привет, мисля че ако добавите малко крема сирене и разтопен черен шоколад ще се получи страхотно, не мисля, че вкуса ще има нещо общо с чийзкейк, по-скоро брауни/фъдж, но пък звучи чудесно!<br />Ако решите да пробвате ще се развам да споделите как се е получило!<br />Поздрави и хубава вечер! (:Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-81478732143290559952017-12-15T13:18:36.084+02:002017-12-15T13:18:36.084+02:00Привет, чудя се, ако прибавя крема сирене, дали ще...Привет, чудя се, ако прибавя крема сирене, дали ще се получи като почти чийзкейк брауни :)aImahttps://www.blogger.com/profile/09941186757183586043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-83692755785256501762016-08-20T18:47:05.622+03:002016-08-20T18:47:05.622+03:00Много се радвам, че се харесва!
Ще се радвам да сп...Много се радвам, че се харесва!<br />Ще се радвам да споделите резултата.<br />Поздрави и хубава вечер! (:Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-90854304652516356092016-08-20T18:41:09.022+03:002016-08-20T18:41:09.022+03:00Благодаря!Това е прекрасна рецепта за хора с алерг...Благодаря!Това е прекрасна рецепта за хора с алергия към глутена.Ще я направя задължително.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-9051583544114851052016-08-20T17:58:49.317+03:002016-08-20T17:58:49.317+03:00Моята формичка е 26х10см. (:Моята формичка е 26х10см. (:Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-60305810758202509232016-08-20T17:26:22.853+03:002016-08-20T17:26:22.853+03:00Какъв е размера на формата?Какъв е размера на формата?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-30669806234309109892016-08-19T14:41:10.903+03:002016-08-19T14:41:10.903+03:00Благодаря ти, Стамене! (:
Какаото можеш да замести...Благодаря ти, Стамене! (:<br />Какаото можеш да заместиш 1:1 с рожков, но имай предвид, че аромата няма да е така шоколадов както от какаото. Мисля че няма нужда да намаляваш количеството на захарта, единствено може би ще трябва да добавиш още съвсем мъничко вода, защото все пак рожковът сгъстява повече от какаото и ще е по-трудно после да се инкорпорират белтъците без да спаднат прекалено.<br />Пожелавам ти приятен ден и хубав уикенд и ще се радвам да споделиш как се е получил кекса! (:<br />Поздрави!<br />Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-59942581432934208552016-08-19T13:43:36.337+03:002016-08-19T13:43:36.337+03:00Браво, чудесно предложение! Идеи какво правим ако ...Браво, чудесно предложение! Идеи какво правим ако не може какао? Рожков дали ще свърши работа и в какво количество, имаш ли идея?! (Бебето много се възбужда от какаото) :)Stamen Nikolovhttps://www.blogger.com/profile/02168272394532338387noreply@blogger.com