tag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post3429415541152378583..comments2023-03-03T11:17:01.974+02:00Comments on Lipodve: Соден хляб | Soda breadLipodvehttp://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-76780641714560133992014-09-09T19:24:30.082+03:002014-09-09T19:24:30.082+03:00Всъщност не съм го месила, наистина само го събрах...Всъщност не съм го месила, наистина само го събрах на топка, но ползвах една по-голяма чаша за киселото мляко и затова може би се наложи да сложа повече брашно. Иначе хлебчето наистина е много вкусно с ядки.<br />А относно бутоните.. благодаря за предложението. Аз въобще не съм толкова навътре с "блогърстването" въпреки че вече почти 1 година имам блог. Сега вече и аз ще знам какво да направя за да последвам някой, а не само да добавям линка му към любими.<br />Благодаря за коментара Гери!<br />Хубава вечер! :)Lipodvehttps://www.blogger.com/profile/05247252805090627822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-82575792522590753912014-09-09T08:40:38.104+03:002014-09-09T08:40:38.104+03:00Извинявай, Лили, но се сетих нещо... Защо не сложи...Извинявай, Лили, но се сетих нещо... Защо не сложиш бутон за следване на блога ти? Бих се радвала да мога да те следвам (трябва да го има в настройките). ;)<br />И едва сега видях сърчицето върху хляба, браво!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5761756458355507358.post-48963918265338688962014-09-09T08:27:57.979+03:002014-09-09T08:27:57.979+03:00Прекрасно ти се е получило, Лили, благодаря за дов...Прекрасно ти се е получило, Лили, благодаря за доверието! Аз също мисля да го обогатя някой път с ядки/семена. Вярвам е още по-вкусен! И как красиво ти се е напукал, даже на зебра ми прилича. ;)<br />Само един съвет - не добавяй брашно за месене. Не е нужно да се меси хлебчетп, само трябва да се събере на топка. Предполагам, че е трябвало да добавиш още мляко, защото си използвала допълнително половин чаша брашно.<br />Но както и да е. Важното е, че ти е харесал. И на мен също - защото е вкусен и не се притеснявам дали ще ми направи пак проблем пустата мая...<br />Спирам, че ти изприказвах сто неща... Благодаря още веднъж и да ви е сладко вкъщи! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com