Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

събота, 31 май 2014 г.

Пилешко руло c хрупкава коричка | Crunchy chicken roulade


Продукти:
2 бр. пилешки гърди
3-4 с.л. майонеза
40-50 г кашкавал
2 бр. триъгълни  топени сиренца
2-3 с.л. соев сос
1 скилидка чесън
галета
2-3 с.л.зехтин
50мл бира
100мл вода
червен пипер
сол 
черен пипер
магданоз за поръсване

Приготвяне:
Начукваме пилешките гърди докато се изтънят. Поръсваме със сол, черен пипер и соев сос всяко от двете филета. В блендер смиламе галетата с чесъна и червения пипер. Нарязваме кашкавала на лентички и поставяме в единия край на месото. С пръсти разпределяме топеното сирене върху кашкавала и завиваме на руло. Забождаме клечки за зъби където е нужно за да не изтече плънката.  Намазваме с майонеза от всички страни рулото и овалваме в галетата. Слагаме в тавичка и поръсваме със зехтин. Слагаме бирата и водата и печем на 200 градуса докато стане златна коричка. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар