Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

неделя, 6 април 2014 г.

Бадемово-какаови бисквитки | Cocoa almond cookies

         Необходими продукти:
120г. смлени бадеми
30г. ягодов или ванилов протеин 
 (или пък какъвто ви харесва в крайна сметка)
2с.л. какао

55г. масло на стайна температура
35г. кафява пудра захар
      
       Приготвяне:
Загряваме фурната на 175 градуса.
В купа слагаме всички съставки и омесваме с ръце. Става леко трошливо тесто. Оформяме топчета с големината на орех и поставяме в тава покрита с хартия за печене. С влажни пръсти леко притискаме топчетата за да станат плоски и слагаме да се пекат в загрятата фурна за 8-10 минути. Много лесно се препичат и изгарят и е по-добре да се пекат по-малко отколкото да изгорят. След като ги извадим от фурната ги оставяме на страна докато изстинат и чак тогава ги преместваме защото иначе ще се разпаднат ако се опитате да ги местите горещи. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар